flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд залишив земельну ділянку відомому боксеру - Василю Ломаченко

01 лютого 2018, 17:20

Під час розгляду справи №916/2674/16, колегія суддів Одеського апеляційного господарського суду своєю постановою залишила рішення суду першої інстанції без змін і відмовила Міністерству оборони України у скасуванні рішення стосовно передачі у власність земельної ділянки громадянину Ломаченко Василю Анатолійовичу.

Нагадаємо,  що до Одеського апеляційного господарського суду надійшла апеляційна скарга Міноборони та Білгород-Дністровської квартирно-експлуатаційної частини району на рішення Господарського суду Одеської області від 23.10.2017 року по справі №916/2674/16 .

Господарським судом Одеської області було відмовлено Міністерству оборони України та Білгород-Дністровській квартирно-експлуатаційній  частині району у позові щодо скасування рішення, яким затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передання безкоштовно у власність громадянину Ломаченко Василю Анатолійовичу.

Не погодившись з висновком суду, позивачі звернулись з апеляційною скаргою, в якій просили скасувати рішення суду першої інстанції та постановити нове рішення, яким задовольнити позовні вимоги в повному обсязі.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень http://www.reyestr.court.gov.ua