flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Набув чинності закон «Про внесення змін до ст. 5 Закону України «Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних»

04 жовтня 2018, 12:09

Сьогодні, 4 жотвня, набрав чинності Закон «Про внесення змін до статті 5 Закону України «Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних», опублікований 3 жовтня в газеті «Голос України».

Звертаємо увагу, що зазначений Закон запроваджує додатковий механізм боротьби із порушеннями законних прав та інтересів осіб, яким належать права на об'єкти авторського права та суміжних прав. Також передбачено удосконалення процесу видачі контрольних марок, надання дозволу власникам прав на об'єкти авторського права і суміжних прав самостійно здійснювати контроль за реалізацією норм закону в частині видачі контрольних марок.

#ОАГС_законодавство

 

З текстом Закону України «Про внесення змін до статті 5 Закону України «Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних» № 2514-VIII від 04.09.2018, який не набрав чинності можливо ознайомитися за наступним посиланням:

http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2514-19