flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Набув чинності закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання», яким внесено зміни до ГПК України

28 серпня 2018, 11:12

Сьогодні, 28 серпня, набрав чинності Закон щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання, яким внесено зміни до ч.1 ст. 144 ГПК України.

Відтепер, у визначені ухвали господарського суду про забезпечення позову закріплено, що вона є виконавчим документом та має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим законом.

Зокрема внесено зміни до Цивільного процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України, Кримінально-виконавчого кодексу України, законів України  «Про нотаріат», «Про банки і банківську діяльність» та ін. 

#ОАГС_законодавство

З текстом Закону 2475-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання» від 03.07.2018 можливо ознайомитися за наступним посиланням:

http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2475-19