flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НЕЗАЛЕЖНІ СУДИ ТА ВІЛЬНІ ЗМІ: РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ СПІВПРАЦІ - ФОРУМ УСПІШНО ПРОВЕДЕНО!

26 червня 2018, 17:57

Одеський апеляційний господарський суд став платформою для проведення Регіональної трансляції II Загальнонаціонального форуму, який відбувся сьогодні у м. Києві. 
Регіональний захід відвідали голови та заступники судів, судді-спікери, судді, прес-секретарі судів Одеського регіону, а також представники журналістської спільноти!
Завдяки онлайн-трансляції та технічному забезпеченню Центру судової комунікації Одеської області, присутні не відчули себе «по інший бік екрану», та активно ставили запитання спікерам Форуму в чатовому режимі.
Відкрила першу дискусійну панель Наталія Богацька, голова Одеського апеляційного господарського суду, розповівши про виклики та нові перспективи роботи Центру судової комунікації Одеської області (з презентацією можна ознайомитись: https://goo.gl/cKJQFq).

                                                        

                                             


Oksana Lysenko, керівник Прес-центру судової влади України, у своїй доповіді підкреслила, що наразі Одещина займає провідну позицію в Україні за кількісним та якісним показником співпраці зі ЗМІ, що підкріплено наведеними даними:
• I місце - за кількістю комунікаційних заходів; 
• II місце - за цитуванням у ЗМІ; 
• III місце - за кількістю учасників комунікаційних заходів у судах
Окрему увагу було приділено розширенню співпраці з міжнародними колегами та партнерами. 
«Сподіваюся, що ви надихаєтесь нашими ідеями! Зараз я можу засвідчити, що і ми в певній мірі переймаємо ваш досвід. Це є двостороннє співробітництво!», - відзначив Майкл Макдоналд, голова Вищого суду провінції Нова Шотландія (Канада).
Захід відбувся за сприяння українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.