flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ОАГС провели серію тренінгів для майбутніх колег!

17 травня 2018, 17:18

 

   Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України продовжує навчання кандидатів на посаду судді в рамках судової реформи. 
   Заняття з господарського судочинства проводилися в форматі «non-stop» протягом двох тижнів.

   На них судді Одеського апеляційного господарського суду Галина Діброва, Галина Разюк, Алла Ярош, Людмила Будішевська, Світлана Таран,Яків Савицький,суддя Одеського апеляційного господарського суду у відставці Михайло Сидоренко ділилися власними знаннями та досвідом з майбутніми колегами.

 

 

 

     


   В форматі постійного діалогу розглядалися актуальні теми господарського судочинства, детально аналізувалися окремі категорії господарських справ, окрему увагу було приділено особливостям написання судових рішень. 
Однією з найцікавіших тем цього блоку було ознайомлення із практичним застосуванням Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в національній судовій практиці. 

 

    

 


   Слухачі курсу відзначили, що програма навчання є дійсно унікальною та максимально адаптованою під реальні потреби професійного судді нової формації!
   Колектив Одеського апеляційного господарського суду та весь суддівський корпус бажає слухачам курсу подальших успіхів та наснаги на шляху до здійснення професійної мрії!

   Пригадаємо, як все починалось: https://oda.arbitr.gov.ua/sud5037/pres-centr/news/454923/

   Дякуємо за фото Національна школа суддів України!