flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Раді запропоновано заборонити передачу боргів власнику – органам державної влади чи місцевого самоврядування у випадку повернення цілісного майнового комплексу

14 травня 2018, 16:00

До Верховної Ради був поданий проект Закону про внесення змін до статті 22 Закону України «Про теплопостачання» щодо удосконалення умов повернення цілісного майнового комплексу (реєстр. № 8341 від 10.05.2018).

Відтак, законопроектом пропонується доповнити статтю 22 Закону положенням, в якому визначити, що у випадку повернення цілісного майнового комплексу від суб’єкта господарювання назад власникові, якщо власником є органи державної влади чи місцевого самоврядування, їхні підприємства, установи, організації, передача боргів від суб’єкта господарювання до такого власника не здійснюватиметься.

Відповідно до пояснювальної записки, проект закону № 8341 спрямований на встановлення правового та організаційного врегулювання питань щодо заборони передачі боргів у випадку повернення цілісного майнового комплексу від суб’єкта господарювання назад власникові, якщо власником є органи державної влади чи місцевого самоврядування, їхні підприємства, установи, організації.

На думку автору вищезазначеного проекту закону, його реалізація забезпечить дотримання законодавства в сфері систем теплопостачання, збереження цілісності технологічного і майнового енергетичного комплексу України.

#ОАГС_законопроекти

З текстом законопроекту № 8341 можливо ознайомитися за наступним посиланням:

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=63972