flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опубліковано Закон про передачу окремих повноважень у сфері охорони навколишнього природного середовища від територіальних органів центрального органу виконавчої влади, які ліквідовані, обласним, міським державним адміністраціям

18 квітня 2018, 14:57

Сьогодні, 18 квітня, в газеті «Голос України» опублікований Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища», який, відповідно до прикінцевих положень набере чинності 19 квітня 2018 року.

Нагадаємо, що зазначеним Законом вносяться зміни у Закон України «Про природно-заповідний фонд України» з метою врегулювання питання передачі повноважень від територіальних органів Мінприроди, які припинили свою діяльність, обласним, Київській, Севастопольській міським державним адміністраціям.

Головною метою вказаного Закону насамперед є забезпечення реалізації державної політики у сфері заповідної справи, забезпечити збереження, відновлення та стале використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

#ОАГС_законодавство

 

З текстом Закону № 2362-19 «Про внесення змін до деяких законів України щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища» можливо ознайомитися за наступним посиланням:

http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/2362-19