flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВАХ ПРО БАНКРУТСТВО: В ОАГС ПРОЙШОВ СЕМІНАР ДЛЯ АДВОКАТІВ

30 березня 2018, 15:34

Сьогодні, 30 березня 2018 року, в приміщенні Одеського апеляційного господарського суду відбувся семінар з підвищення кваліфікації адвокатів Одеської області з актуальних питань господарського права та процесу. 
На заході обговорювалися окремі питання, що стосуються проваджень у справах про банкрутство. 
Семінар було організовано Одеським апеляційним господарським судом спільно з Комітетом господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області.
Вітальними словами гостей привітали заступник голови Одеського апеляційного господарського суду Галина Разюк, адвокат, заступник голови Ради адвокатів Одеської області Андрій Костін та адвокат, голова Комітету господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області Олександр Байдерін.
У ході семінару арбітражні керуючі Артем Данілов та Юрій Григоренко ділились з учасниками своїм досвідом щодо прикладних тонкостей професійної діяльності та продажу майна боржника в процедурі ліквідації.
Актуальною та пізнавальною для адвокатів була доповідь судді Одеського апеляційного господарського суду Костянтина Богатиря на тему: «Відкриття провадження у справі про банкрутство. Особливості розпорядження майном боржника».
Нагадаємо, що головною метою семінару було підвищення кваліфікації адвокатів Одеської області та підтримання їх високого професійного рівня.