flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховна Рада прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» щодо оформлення документів релігійних організацій»

05 квітня 2018, 15:54

Верховна Рада 237 голосами прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» щодо оформлення документів релігійних організацій» (реєстр. № 6642 від 23.06.2017).

 

Нагадаємо, що законопроектом передбачається, зокрема:

  • звільнення релігійних організацій від сплати адміністративного збору за державну реєстрацію змін до відомостей у Єдиному державному реєстрі;
  • закріплення положення, відповідно до якого не потребують нотаріального засвідчення підписи осіб на рішенні уповноваженого органу управління релігійної організації, що подається для державної реєстрації змін до відомостей про релігійну організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі, та на установчому документі, а також передавальному акті (у разі злиття, приєднання, перетворення) та розподільчому балансі (у разі поділу або виділу) релігійної організації як юридичної особи.

Відповідні зміни вноситимуся до Закону «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань». (#ОАГС_законодавство)

 (#ОАГС_законопроекти)

З повним текстом законопроекту № 6642 можливо ознайомитися за наступним посиланням:

 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62126