flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових проваджень!

16 січня 2018, 14:48

Прогнози Гідрометцентру про погіршення погодних умов по Одесі і Одеській області підтверджуються погодою за вікном! Нагадаємо, за даними Гідрометцентру по Одесі протягом 16 січня 2018р. очікуються складні погодні умови: сніг, місцями сильний, хуртовини, снігові замети, ожеледиця, зниження температури, посилення вітру, пориви 15-20 м/с.

У зв'язку зі складними погодними умовами Одеська міська рада наполегливо просить одеситів максимально обмежити переміщення і поїздки по місту, особливо літніх осіб, дітей і вагітних жінок.

Крім того, Враховуючи складні погодні умови, 16 січня 2018р.подати документи до канцелярії суду можна особисто, до 16:00 години, або Ви маєте можливість надіслати їх електронною поштою на офіційну адресу суду inbox@oda.arbitr.gov.ua (крім касаційних скарг та заяв за нововиявленими обставинами), зазначивши номер справи у темі листа. Потім, у зручний для вас час, Ви зможете подати до суду оригінали відповідних документів.

Документи, надіслані електронною поштою, будуть вважатися поданими у належний строк. 17 січня 2018р. - Одеський апеляційний господарський суд буде працювати у звичайному режимі.

Не наражайте своє життя на небезпеку!

Бережіть себе!

 З повагою керівництво суду.