flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному господарському суді запроваджено "Електронний суд"

04 квітня 2017, 13:11

Одеський апеляційний господарський суд став одним із семи пілотних судів, у якому з 3 квітня 2017 року запроваджено дослідну експлуатацію підсистеми "Електронний суд".

Дана система запроваджена Державної судової адміністрацією України в рамках проведення судової реформи задля спрощення доступу до правосуддя, заощадження часу, коштів та створення сучасної та доступної судової системи в Україні.

Для користування підсистемою «Електронний суд» необхідно пройти процедуру реєстрації за посиланням: e.court.gov.ua  та мати особистий Електронний цифровий підпис.

Зверніть увагу на те, що учасники судового процесу після реєстрації в електронному кабінеті підсистеми «Електронний суд» можуть подавати документи до суду в електронній формі лише при поданні на найближчому судовому засіданні відповідних документів у письмовій формі.

Скористайтесь поетапним алгоритмом дій для реєстрації у підсистемі:

     

Порядок обміну електронними документами між судами та учасниками судового процесу затверджено наказами Державної судової адміністрації України від 23 березня 2017 року № 367 та від 31 березня 2017 року № 444.