flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться науково-практична конференція

28 березня 2017, 11:17

       7 квітня 2017 року Асоціацією суддів господарських судів України на базі Одеського апеляційного господарського суду буде проведено науково-практичну конференцію на тему: «Основні новели проекту Господарського процесуального кодексу України та перспективи їх застосування у судовій практиці».

Гостями та спікерами заходу стануть судді Вищого господарського суду, судді господарських судів перших та апеляційних інстанцій, науковці, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники бізнес-спільноти, практикуючі юристи.

Тема конференції є дуже актуальною та важливою у звязку з впровадженням в Україні чергового етапу судової реформи.

За програмою конференції планується детальне обговорення новел Господарського процесуального кодексу України, проект якого був поданий Президентом на розгляд Верховної ради України 23 березня 2017 року.

Враховуючи актуальність теми запрошуємо зацікавлених  представників юридичної спільноти прийняти участь у науково-практичній конференції.

Для більш зручного розташування представників засобів масової інформації на заході, просимо Вас пройти акредитацію. Для цього необхідно подати онлайн-заявку до 15:00 години 6 квітня 2017 року на електронну адресу public@oda.arbitr.gov.ua.

З усіх організаційних питань просимо звертатись за телефоном:

(0482) 301-436 - Анна Миколаївна.