flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наталія Морщагіна прийняла участь у засіданні фокус-групи з розробки тренінгу на тему "Роль та повноваження голів судів"

17 березня 2017, 17:06

          Сьогодні, 17 березня 2017 року, голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Морщагіна прийняла участь у засіданні фокус-групи з розробки тренінгу на тему "Роль та повноваження голів судів". 

         

          Засідання було проведено Національною школою суддів України у співпраці з Програмою USAID реформування сектору юстиції "Нове правосуддя". Метою засідання стало визначення актуальних тем, розкриття та обговорення яких стане у нагоді для голів судів та їх заступників при здійсненні своїх професійних обов'язків.
         Своїм особистим досвідом підготовки та впровадження подібних навчальних програм поділилась професор Університету штату Мічиган (США) Морін Е. Конер. Вона наголосила, що дуже важливо, щоб зустріч проходила у форматі відкритого діалогу, де кожен учасник висловлював свою оцінку освітніх потреб для суддів, що займають адміністративні посади у судах. 
       По результатам зустрічі було визначено, що основними темами для майбутнього навчального курсу для голів судів та їх заступників стануть: лідерство, управління судом і комунікаційна діяльність. 
           Планується, що тренінг нового формату буде проводитись у Національній школі суддів України вже найближчим часом.