flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний господарський суд приймає фінал IV Турніру з судових дебатів "Ultima ratio"

16 березня 2017, 14:00

     18-19 березня 2017 року Одеський апеляційний господарський суд відчинить свої двері для проведення фінального етапу Всеукраїнського турніру з класичних судових дебатів «Ultima ratio» серед студентів юридичних вишів з усіх куточків України.   

Проведення даного турніру спільно з Асоціацією правників України стало доброю традицією для суду та реалізовується ось вже четвертий рік поспіль.

Безумовно, підтримка юних правників є ключовим завданням органів державної влади, зокрема судів, так як молоді вкрай важливо як можна раніше безпосередньо зіткнутися з реальною роботою, яка чекає на них у майбутньому.

Роботу турніру буде побудовано таким чином, що командам будуть надані фабули реальних судових справ господарського судочинства, а оцінювати гру будуть виключно професійні судді Одеського апеляційного господарського суду, практикуючи юристи та професорсько-викладацький склад юридичних вишів Одеси.

Офіційне відкриття турніру відбудеться 18 березня 2017 року о 10:30 в конференц-залі Одеського апеляційного господарського суду за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, 1 поверх. 

Пропунуємо згадати, як це було у минулому році:

       

   

Дивіться більше фотографій на офіційній сторінці суду у Facebook за посиланням: 

www.facebook.com/Oda.arbitr/