flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному господарському суді відкрилася виставка майстрів Журінової та Бабенко, присвячена початку весни!

06 березня 2017, 16:30

                        Все ново навесні! Та й самі весни завжди такі нові - жодна з них не схожа на іншу, в кожної є щось своє, що надає їй особливу, неповторну красу.                                                                                                                                                                                                                                         (Люсі  Мод Монтгомері)


        Весна рухається по планеті зі швидкістю приблизно 50 кілометрів на добу. Це визначили, спостерігаючи за суцвіттями деяких рослин, а діти навесні ростуть швидше, ніж в інші пори року.
        Початку весни починають очікувати вже з середини зимового періоду часу, а іноді і з самої осені. Вона надихає і змушує нас по новому поглянути практично на все, на оточуючу нас природу, на власні перспективи, дарує надію на те, що разом з пробудженням життя навколо нас, і наш власний настрій до життя також прокинеться і заб’є весняним ключем. Початок весни - це завжди неперевершене диво. Напевно це найкращий для більшості з нас період року.
         У зв’язку з такою прекрасною подією та напередодні Міжнародного жіночого дня в Одеському апеляційному господарському суді відкривається виставка фотохудожника Василя Бабенко та виставка живопису відомої одеської художниці та модельєра Алени Журінової під назвою «Всі кольори світу» яка приурочена цій неймовірній порі року.
Подібні виставки в стінах ОАГС стали доброю традицією і давно полюбилися як працівниками, так і всім відвідувачами.
         Всі бажаючі набратися весняної свіжості та надихнутися весняним настроєм, не чекаючи гарної погоди, можуть прийти в приміщення кафе Одеського апеляційного господарського суду з 06 березня та переглянути чаруючі роботи майстрів.