flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Свято весни в Одеському дитячому будинку-інтернаті

01 березня 2017, 10:11

            28 лютого 2017 року колектив Одеського апеляційного господарського суду спільно з Військовою прокуратурою південного регіону відвідали Одеський дитячий будинок-інтернат.

На даному святі одночасно зібралися діти відразу з трьох спеціалізованих закладів: школа-інтернат №91, школа-інтернат №87 та Одеський дитячий будинок-інтернат, в яких перебувають діти з обмеженими можливостями.

                                

 Заходи, метою яких є підтримка обдарованих дітей з особливими потребами в реалізації їх творчого потенціалу і можливостей вже стали традиційними для Одеського апеляційного господарського суду.

Привітавши всіх присутніх, голова суду - Наталія Морщагіна подякувала керівництву і всьому педагогічному складу Дитячого будинку-інтернату за те, що, не дивлячись ні на що, вони клопітливо працюють і створюють такі чудові умови для дітей з обмеженими можливостями. «Це безцінно і потребує високої оцінки з боку держави і суспільства. Завжди хочеться бачити наших дітей щасливими. Бачити посмішки на вустах дітей - це наша мета і ваша для нас найбільша нагорода. Дуже приємно, що тут присутні одні з найталановитіших дітей нашого міста, творчі досягнення яких широко відомі навіть за його межами»- зазначила Наталія Станіславівна.

       

 Під час концерту в залі царювала атмосфера добра, турботи, любові та гарного настрою, який створювали юні актори під час своїх приголомшливих виступів.

        

        

Такі таланти необхідно максимально розвивати та стимулювати діток до нових звершень. Тому, для підтримки та  розвитку, їм було передано набори для творчості, канцелярське приладдя, спортивний інвентар, солодкі подарунки, іграшки, оргтехніку. Найважливішим подарунком стало оснащення меблями соціального гуртожитку Одеського дитячого будинку-інтернату у вигляді десяти кроватей та десяти матраців.