flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась виставка творчих робіт дітей з особливими потребами!

16 грудня 2016, 09:29

        Сьогодні, 15.12.2016 року в приміщенні Одеського апеляційного господарського суду за ініціативою Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» була проведена регіональна виставка творчих робіт дітей з особливими потребами.

      Основною метою проведення даної виставки стало висвітлення творчого потенціалу, сили та успішності дітей з особливими потребами. Під час відкриття виставки представники 7-ми інтернатів показали різноманітні вокальні, музичні та артистичні номери. Після відкриття виставки дітям була проведена екскурсія по будівлі суду і вони навіть змогли відчути себе в ролі справжніх адвокатів та суддів, прийнявши участь в імпровізаційному судовому засіданні. 

    Голова Одеського апеляційного господарського суду Морщагіна Наталія Станіславівна подякувала дітям за їх натхнення, талановитість та наполегливість у досягненні поставлених цілей, вручила подарунки та привітала з наступаючими святами, наголосила, що цей захід став вже традиційним і їх присутність та привітання є найбільшим подарунком в День працівника суду. 

    Також в заході прийняли участь заступник голови Одеського апеляційного господарського суду Разюк Галина Павлівна, заступник голови господарського суду Одеської області Власова Світлана Георгіївна, заступник Одеського окружного адміністративного суду Завальнюк Ігор Вікторович та голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» Вознюк Олександр Григорович та представники Ради адвокатів Одеської області.