flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення актуальних питань Закону України “Про запобігання корупції”

27 жовтня 2016, 17:59

           26 жовтня 2016 року судді та працівники апарату Одеського апеляційного господарського суду та Господарського суду Одеської області отримали можливість прийняти участь у семінарі на тему: "Особливості подання електронної декларації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції", який проводився Національною школою суддів у режимі відео конференції. Cемінар відкрив проректор Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Володимир Мазурок. Проректор наголосив, що семінар організовано на численні прохання суддів щодо необхідності детального ознайомлення з особливостями подання електронної декларації, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції".

         Викладачем семінару було запрошено головного наукового співробітника відділу науково-методичного забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Вищої ради правосуддя Національної школи суддів України, доцента, кандидата юридичних наук Наталію Ахтирську, яка ознайомила учасників семінару з вимогами до електронної декларації, що подається особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У ході роботи семінару Наталія Ахтирська відповіла на ряд актуальних запитань.

Продивитися запис відеосемінару можна за посиланням, на сайті Національної школи суддів України: http://www.nsj.gov.ua/ua/news/obgovorennya-aktualnih-pitan-zakonu-ukraini-pro-zapobigannya-koruptsii/