flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Одеської області проведено круглий стіл.

05 лютого 2016, 11:58

1 лютого 2016 року у господарському суді Одеської області відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми розгляду справ про банкрутство суб’єктів підприємницької діяльності за заявами органів державної фіскальної служби. Участь органів державної фіскальної служби у справах про банкрутство».

Метою заходу було обговорення теоретичних та практичних проблем особливостей розгляду справ за заявами органів доходів і зборів про порушення провадження у справах про банкрутство суб’єктів підприємницької діяльності, які базуються на особливостях порядку виконання рішень адміністративних судів про стягнення боргу з платників податків на користь органів доходів і зборів.

В ході обговорення учасники круглого столу визнали наявність неузгодженості норм чинного податкового законодавства із законодавством про банкрутство та важливість проведення спільної роботи по формуванню проблемних питань практики розгляду справ про банкрутство.

З більш детальною інформацією про проведення круглого столу можна ознайомитись на офіційному сайті Господарського суду Одеської області http://od.arbitr.gov.ua/sud5017/info/new/240786/