flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

09 липня 2015 року у Конференц- залі готелю «Олександрівський» пройшов спільний круглий стіл Відділення АПУ в Одеській області та Секції суддів АПУ за участі працівників Одеського апеляційного господарського суду.

10 липня 2015, 10:15

 09 липня 2015 року у Конференц- залі готелю «Олександрівський» пройшов спільний круглий стіл Відділення АПУ в Одеській області та Секції суддів АПУ за участі працівників Одеського апеляційного господарського суду. Представниками від ОАГС виступили суддя, секретар другої судової палати – Гладишева Тетяна Яківна; начальник відділу організаційного забезпечення роботи суду та розгляду звернень - Федоров Валентин Андрійович; прес-серкетар ОАГС- Тупікіна Тетяна Сергіївна.

Тема наради: «Останні тенденції розгляду господарських і адміністративних справ: обмін досвідом та думками», були обговоренні наступні питання :

«Ефективність адміністративного судочинства»

«Практичні аспекти відшкодування витрат на правову допомогу у адміністративному та господарських процесах»

«Конкуренція адміністративної та господарської юрисдикції, при розгляді деяких категорій справ за участю АМКУ, ДФСУ і справ, по оскарженню рішень ОМС щодо надання в користування або у власність земельних ділянок.»

«Позови в іноземній валюті: проблеми виконання судових рішень за участю нерезидентів»

«Ефективне впровадження реформи виконання судових рішень в Україні»

 

 більш детальна інформація : 

На офіційному сайті Всеукраїнської громадської організації "Асоціація правників України"