flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний господарський суд з робочою поїздкою відвідав Голова Вищого господарського суду України Богдан Львов та заступник Голови ВГСУ Могил Сергій Костянтинович

03 червня 2015, 10:51

 Одеський апеляційний господарський суд з робочою поїздкою відвідав Голова Вищого господарського суду України Богдан Львов та заступник Голови ВГСУ Могил Сергій Костянтинович.

 У рамках робочої поїздки 29 травня 2015 року Голова  Вищого господарського суду України Богдан Львов та його  заступник Сергій Могил відвідав приміщення Одеського апеляційного господарського суду та Господарського суду Одеської області , а також зустрівся з суддями та працівниками апаратів зазначених судів.

У рамках візиту керівництво Вищого господарського суду України ознайомилось з роботою Одеського апеляційного господарського суду. Голова ОАГС  Наталія Морщагіна провела екскурсію приміщеннями Одеського апеляційного господарського суду.

Під час зустрічі, яка відбулася в Одеському апеляційному господарському суді було обговорено організаційне та фінансове забезпечення органів судової влади у світлі реформування судової системи України. Головними питанням робочої наради було обговорення положень Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки, схваленої указом Президента України від 20 травня цього року.   

Богдан Львов також зауважив, що до кінця 2015 року планується довести розмір середньомісячної заробітної плати працівників апаратів місцевих судів усіх спеціалізацій до рівня 4000 гривень, розмір середньомісячної заробітної плати працівників апаратів апеляційних судів усіх спеціалізацій – до рівня 4500 гривень.

Більш детальна інформація:

На Фейсбуці Одеського апеляційного господарського суду