flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОАГС прийме у своїх стінах переможців наукової конференції

28 травня 2015, 10:43

 22 травня 2015 року  за підтримки керівництва Одеського апеляційного господарського суду спільно з Дискусійно – аналітичним клубом кафедри теорії держави і права НУ «ОЮА» «Право та цивілізація» в стінах Юридичного коледжу НУ «ОЮА» пройшов масштабний науковий захід - Всеукраїнська науково-практична конференція «Тенденції правового розвитку сучасної України». У даній конференції взяли участь більше 140 осіб, серед яких не тільки студенти з усіх регіонів України, а й практикуючі юристи, які так само ділилися своїми знаннями та досвідом з майбутнім поколінням фахівців у галузі права.

В редакційну колегію конференцію та організаційний комітет від Одеського апеляційного господарського суду увійшов начальник відділу організаційного забезпечення роботи суду та розгляду звернень ОАГС – Федоров В.А.
За результатами конференції, особи, які зайняли призові місця були запрошені на День відкритих дверей до Одеського апеляційного господарського суду, де їх буде ознайомлено з його діяльністю.
Крім того, головою Одеського апеляційного господарського суду Морщагіною Н.С. була започаткована окрема відзнака, якою будуть урочисто нагороджені студенти, які написали найкращі наукові роботи та виявили особисті таланти.
 
Як відмітила Голова ОАГС Н.С. Морщагіна: «Одеський апеляційний господарський суд зі свого боку постарався максимально сприяти в проведенні даного заходу, тому що ми розуміємо значення питань виховання майбутніх поколінь юристів, на плечі яких ляже робота щодо розвитку та вдосконаленні нашої держави.
Саме тому в стінах Палацу Правосуддя ми збираємо не просто учасників конференції, а кращих з кращих представників студентства, щоб дати можливість зануритися не тільки в світ науки, але й практики, дізнатися щось нове і цікаве для себе».