flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 квітня 2015 року на базі Одеського апеляційного господарського суду України пройшов ІІ Турнір з класичних судових дебатів.

20 квітня 2015, 11:47

   19 квітня 2015 року на базі Одеського апеляційного господарського суду України пройшов заключний етап V Всеукраїнської школи з морського права.
 За підтримки голови Одеського апеляційного господарського суду -  Морщагіной Н.С. - 19 квітня Одеським осередком Ліги студентів Асоціації правників України було проведено заключний етап V Всеукраїнську школу з морського права, який включав роботу учасників над практичними завданнями у формі імітації судового процесу, тестування учасників та урочисте закриття Школи.
 До речі подібні заходи стали традиційними для нашого суду. Вже постійну основу мають екскурсії для студентів у Одеському апеляційному господарському суді, за допомогою яких юне покоління не лише ознайомлюється з принципами роботи судочинства, а й підвищує довіру до судової системи.
 В рамках заходу було передбачено різноманітні призи за активність та талановитість учасників: книги "Shiping and International law" від генерального партнера заходу Юридичної фірми "АНК" учасникам, які найкраще впоралися з тестовим завданням, унікальні екологічні блокноти від Одеського осередку Ліги студентів АПУ. Учасникам, які проявляли активність на протязі всієї школи, було вручено 3 комплекти книг від Катерини Кармазіної, керівника Одеського відокремленого підрозділу ВГО "Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну юридичну допомогу" - це книга Кармазіна Ю. А. "Конституція, яку ми захищаємо" та англомовний юридичний довідник "Effective criminal defense in Eastern Europe". 
 Унікальним призом заходу було надання можливості стажування в Юридичній фірмі "Arzinger" для найактивнішого учасника заходу. Найактивнішим учасником заслужено було обрано Каліну Наталію, студентку 5 курсу ОНМА, адже саме вона була переможцею у двох конкурсних номінаціях теоретичного та практичного дня. 
 Партнерами заходу виступили: 
Генеральним партнером - Юридична фірма "АНК"
Партнерами - Міжнародна юридична служба "Interlegal" та Юридичне бюро Сергеєвих, що являється генеральним партнером діяльності Одеського осередку.