flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футбольні досягнення

14 червня 2008, 14:47
В 2008 році з ініціативи керівництва Одеського апеляційного господарського суду та безпосередньо судді Савицького Я.Ф. створено команду з міні-футболу „Меркурій”, в яку увійшли працівники апарату Одеського апеляційного господарського суду та Господарського суду Одеської області.
 
На першому етапі існування команди, який охоплює період до другої половини 2009 року та який сміливо можна назвати часом формування колективу, визначено оптимальний його склад та розпочато тренувальний процес на спортивних майданчиках спортивного клубу армії, політехнічного університету, спорткомплексу „Динамо”. Була й участь в деяких турнірах, в яких, на жаль, через брак досвіду та зіграності призові місця „Меркурій” не займав.
 
Другий етап в житті команди нерозривно пов’язаний із участю в присвяченому до Дня юриста турнірі з міні-футболу, який відбувся 10.10.2009 року в м. Іллічівську.
 
В турнірі взяли участь 8 команд, розподілені за наслідком жеребкування на дві групи. „Меркурій” потрапив до однієї групи разом із командами юридичних фірм „Імператор”, „Юр-лайн” та „АНК”, з якими зіграв 5:0, 1:3 та 5:1 відповідно, здобувши таким чином дві впевнені перемоги та посівши в своїй групі друге місце. Слід зазначити, що єдиної поразки „Меркурій” зазнав від майбутнього переможця турніру, колективу, який разом тренується та вдало виступає вже не один рік.
 
За регламентом змагань команди, які посіли в свої групах другі місця зустрічалися між собою в матчі за загальне третє місце. Суперником „Меркурія” стала збірна соціально-правового факультету Одеської національної юридичної академії. Матч склався доволі складно для обох команд. Виснажені в попередніх іграх колективи все одно продемонстрували цікавий та безкомпромісний футбол, який закінчився перемогою спільної команди господарських судів першої та апеляційної інстанцій з рахунком 3:2. При цьому переможний гол забито на останній хвилині зустрічі!!!
 
За команду „Меркурій” виступали: Гордієнко Олександр, Гудима Ігор, Друзенко Костянтин, Кійко Олексій, Коваль Олександр, Лічман Леонід (капітан), Маркосов Геворг.
 
Сподіваємося, що на наступних етапах життєдіяльності команди „Меркурій” описаний вище успіх буде згадуватися лише як перший крок на шляху до всеукраїнського визнання, який надихнув її гравців та вболівальників на досягнення не тільки гарних спортивних, але й високих професійних результатів!!!