flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний господарський суд повернув контейнерний термінал Іллічівському порту

06 березня 2015, 10:48

 4 березня 2015 року Одеський апеляційний господарський суд прийняв постанову про розірвання договору про спільну діяльність між компанією ЧП «Контейнерний термінал Іллічівськ» і Державним підприємством «Іллічівський  морський торгівельний порт». 

 «ГП «Ільічевський морський торгівельний порт» і його термінали — є стратегічно важливими об'єктами транспортної інфраструктури України. Головне завдання для підприємства — отримувати максимальну економічну вигоду від державно-приватного партнерства, дотримувати соціальні гарантії для співробітників, нарощувати об'єми ного терміналу порту в нових умовах. Порт робить всі можливості щоб перевалки вантажів і зберігати високу ділову репутацію, — говориться в повідомленні прес-служби».

На об'єктах, які використовувалися в спільній діяльності з КТІ, працює 600 чоловік. У 2005 році підприємство уклало з портом додаток до договору «Про соціальні гарантії і пільги». За словами прес-служби ІМТП, всі співробітники будуть перекладені на роботу в порт із збереженням всіх пільг і соціальних гарантій.

Джерело:

Інтернет -ресурс Думская