flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддів навчать спілкуватись з пресою

23 лютого 2015, 12:00

 Суддів навчать спілкуватись з пресою

Невдовзі судді зможуть навчитись успішно долати комунікативний бар’єр у спілкуванні зі ЗМІ, оскільки цим займеться новостворений відділ психологічної адаптації до суддівської діяльності. Про це заявила проректор Національної школи суддів України Наталія Шукліна під час конференції на тему “Зміцнення довіри громадськості до судової влади через покращення взаємної комунікації”.

Як повідомили "ЗіБ" у НШСУ, Н. Шукліна також наголосила, що суддівська освіта в Україні завжди орієнтована на потреби судової влади. Тому розвиток комунікативних навичок суддів імплементовано до навчального процесу як діючих суддів, так і кандидатів на посаду судді.  Науково–методична розробка  Національної школи суддів України – Комунікативний практикум – включений до програми підготовки працівників апаратів судів.

Окрім того, відповідно до рішення Ради суддів у кожному суді буде визначено особу, яка відповідає за зв’язки з громадськістю. Національна школа суддів України вже готує програму, яка допоможе відповідним працівникам та прес–секретарям суду оволодіти навичками ефективної комунікації

Джерело :  Закон і Бізнес