flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення судової практики на підготовці суддів господарських судів

20 лютого 2015, 10:03

 Обговорення судової практики на підготовці суддів господарських судів

16–27 лютого 2015 року у місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку суддів місцевих господарських судів Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, призначених на посаду судді вперше та обраних на посаду судді безстроково.

Для проведення підготовки запрошено суддів Одеського апеляційного господарського суду Гладишеву Тетяну Яківну, Лисенко Валентину Анатоліївну, Савицького Якова Федоровича, Мишкіну Марину Альбертівну, кандидата юридичних наук Сидоренка Михайла Володимировича та заступника голови суду Разюк Галину Павлівну.

Галина Разюк розгляне із суддями питання доказування у господарському процесі (формалізації електронних доказів та преюдиційність судових актів тощо)

Доцільною, з огляду на практичну значущість, буде лекція  Михайла Сидоренка на тему: “Процесуально-правові та практичні проблеми перегляду рішень місцевих господарських судів в апеляційному порядку та шляхи їх вирішення. Аналіз порушень норм матеріального та процесуального права у скасованих ухвалах та рішеннях господарського суду”.

Детальніше:

На сайті Національна школа суддів України

На фейсбуці ОАГС