flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага Банкам та банківським установам – семінар з підвищення кваліфікації

25 листопада 2014, 11:24

 Увага Банкам та банківським установам – семінар з підвищення кваліфікації!

На базі Одеського апеляційного господарського суду заплановано проведення семінару з підвищення кваліфікації за участю суддів Вищого господарського суду України та Одеського апеляційного господарського суду на тему «Судова практика у господарських спорах пов’язаних з банківською діяльністю», на якому будуть розглянуті питання щодо:

-         визнання недійсними, розірвання та припинення договорів, укладених у сфері банківських послуг;

-         проблемні питання, які виникають при забезпеченні виконання кредитних зобов’язань;

-         процесуальні особливості розгляду справ, пов’язаних з банківською діяльністю;

-         проблемні питання, які виникають у зв’язку із порушенням справи про банкрутство однієї із сторін кредитних правовідносин;

З метою забезпечення всебічного діалогу та ефективної співпраці запрошуємо працівників юридичних департаментів банків та банківських установ, взяти участь у даному заході, який відбудеться 05 грудня 2014 року у конференц-залі Одеського апеляційного господарського суду (м. Одеса, пр. Шевченко, 29), реєстрація о 10:30, початок об 11:00. Про участь у семінарі просимо повідомити до 03 грудня 2014 року електронною поштою (inbox@oda.arbitr.gov.ua).

З організаційних питань можна звертатись до  відділу організаційного забезпечення роботи суду та розгляду звернень Одеського апеляційного господарського суду  за тел.: (0482) 301 – 436.