flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чемпіонат Одеського апеляційного округу з настільного тенісу.

17 жовтня 2014, 13:00

      

17 жовтня 2014 в Одеському апеляційному господарському суді в спеціально підготовленому для цього спортивному залі Палацу правосуддя відбувся Чемпіонат Одеського апеляційного округу з настільного тенісу, присвячений Дню юриста України.
 
 


Чемпіонат, створений на базі Одеського апеляційного господарського суду, за підтримки голови суду Морщагіної Н.С. привернув увагу працівників системи правосуддя і вніс здоровий дух змагання в робочі будні.
 


На нього були запрошені команди Одеського апеляційного господарського суду, господарського суду Одеської області, господарського суду Херсонської області та господарського суду Миколаївської області.
В організаційний комітет змагань увійшли керівник апарату ОАГС Плотніцька С.Б., начальник відділу ОЗРСРЗ ОАГС Федоров В.А., помічник судді ОАГС Друзенко К.В., секретар с
удового засідання ГСОО Ошарін Д.С.


Чемпіонат пройшов у два етапи: індивідуальні та парні змагання. Перше місце в Чемпіонаті Одеського апеляційного округу з настільного тенісу в індивідуальному заліку зайняв суддя господарського суду Одеської області Лічман Леонід, друге місце – секретар заступника голови ОАГС – Щербатюк Олександр, а третє місце - помічник судді ОАГС Друзенко Костянтин. В парному заліку перше місце зайняла пара – Лічман Леонід та Шеффер Сергій, друге – Гуменюк Віталій та Щербатюк Олександр, третє місце – Друзенко Костянтин та Гут Сергій.
 

Голова Одеського апеляційного господарського суду Морщагіна Наталя особисто привітала учасників змагання та зазначила, що основною метою організації та проведення чемпіонату з настільного тенісу було розвинення фізичної культури серед працівників господарських судів і суддів, добропорядних і дружніх відносин серед обласних та апеляційних господарських судів, спілкування в неформальній та дружній обстановці в непростий для нашої державності час і є не останнім заходом, направленим на укріплення репутації системи правосуддя в суспільстві.

 

 

  Більше :

  На Фейсбуці Одеського апеляційного господарського суду