flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

8 жовтня 2014 року у приміщенні Одеського апеляційного господарського суду відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди професійного свята - Дня Юриста.

09 жовтня 2014, 11:52

 8 жовтня 2014 року у приміщенні Одеського апеляційного господарського суду відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди професійного свята - Дня Юриста. 

Вступним словом нараду відкрила Голова Одеського апеляційного господарського суду - Морщагіна Наталія Станіславівна, яка привітала всіх присутніх зі святом. Під час свого виступу Голова Одеського апеляційного господарського суду зазначила, що сьогодні правовий простір та система господарських судів спрямована на забезпечення справедливості й законності, утвердження демократії в суспільстві, питання удосконалення та підвищення ефективності здійснення судочинства.
Враховуючи сумлінну і бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, значний внесок у  справу забезпечення діяльності господарських суддів відповідно до Наказу Вищого господарського суду України від 24.09.2014 року №342-к 
Подякою Голови Вищого господарського суду України відзначено:
Начальника відділу діловодства – Іксар  Олену Миколаївну 
Секретаря судового засідання – Альошину Ганну Миколаївну
За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, творчий підхід до виконання службових завдань, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня юриста відповідно до наказу Державної судової адміністрації України від 07.10.2014 № 602/к
Подякою Державної судової адміністрації України відзначено :
Помічника судді – Згодника Сергія Сергійовича
Секретаря судового засідання - Селиверстову Маргариту Валеріївну
Вітаємо!
 
Більше :

 

 На Фейсбуці Одеського апеляційного господарського суду