flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22 вересня 2014 року в Одеському апеляційному господарському суді пройшов День відкритих дверей

23 вересня 2014, 14:05

22 вересня  2014 року в Одеському апеляційному господарському суді пройшов День відкритих дверей

 

 З метою формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності громадськості про діяльність судових органів, формування у них поваги до права, а також задля покращення доступу до правосуддя та укріплення довіри до судової влади 22 вересня  2014 року в Одеському апеляційному господарському суді пройшов День відкритих дверей, на який було запрошено всіх бажаючих та осіб, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних Навчальних Закладів, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, представників громадськості та засобів масової інформації.

Під час заходу було проведено екскурсію приміщенням суду, ознайомлення з роботою автоматизованої системи документообігу суду, процедурою реєстрації та автоматичного розподілу судових справ, етапами проходження судових документів а також з умовами роботи суддів та працівників апарату суду.

Голова Одеського апеляційного господарського суду Морщагіна Н.С. дала інтерв’ю про діяльність на адміністративній посаді та відповіла на актуальні запитання, які турбують суспільство. Більш детально  

 На Фейсбуці Одеського апеляційного господарського суду

 

Слід відмітити, що даний захід є унікальним за своєю суттю та першим на території України, направленим на те, щоб підвищити довіру громадян і зробити свою роботу максимально відкритою, оскільки багато досягнень судової системи за останні роки, залишилися непоміченими для громадян та проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян.