flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення Дня відкритих дверей в Одеському апеляційному господарському суді

17 вересня 2014, 15:34

 Проведення Дня відкритих дверей

в Одеському апеляційному господарському суді


З метою формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності громадськості про діяльність судових органів, формування у них поваги до права, а також задля покращення доступу до правосуддя та укріплення довіри до судової влади 22 вересня  2014 року в Одеському апеляційному господарському суді буде проведено День відкритих дверей.

 Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе:

-         екскурсія приміщенням суду;

-         ознайомлення з роботою автоматизованої системи документообігу суду, процедурою реєстрації та автоматичного розподілу судових справ, проходження судових документів;

-         інтерв’ю голови суду про діяльність на адміністративній посаді;

На захід запрошуються всі бажаючі та особи, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студент и юридичних ВУЗів , які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян.

День відкритих дверей буде проведено 22 вересня 2014 року в приміщенні Одеського апеляційного господарського суду за адресою: м. Одеса , проспект Шевченка 29 , початок о 12:00.

Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно повідомити прес-секретаря суду за телефоном 301-436 до 19 вересня 2014 року.