flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги адвокатів!

18 вересня 2014, 11:43

 До Уваги адвокатів!

Оголошено 6-й конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – конкурс).

Для участі в конкурсі необхідно особисто подати, за встановленою Міністерством юстиції  України формою, заяву разом з такими документами:

копіями паспорта громадянина України, облікової картки платника податків, свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудової книжки, документів про освіту;

біографічною довідкою та анкетою за встановленою Міністерством юстиції України формою, а також мотиваційним листом( до 500 слів) у довільній формі за підписом претендента.

Увага! Зразки заяви, біографічної довідки та анкети розміщено на офіційному веб-сайті координаційного центру з надання правової допомоги :

http: // www.legalaid.gov.ua/ua/konkurs-advokativ/shostyi-konkurs.

Заяви та документи, необхідні  для участі у Конкурсі, приймаються до 15 жовтня 2014 року Головним управлінням юстиції в Одеській області: м.Одеса, вул.Богдана Хмельницького, 34, кабінет № 306, а також всіма районними, міськрайонними та міськими управліннями юстиції в Одеській області.

Конкурс проводиться у три етапи:

Перший етап -  розгляд документів, поданих претендентами : 21 жовтня 2014 року за адресою : м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34;

другий етап – письмове тестування претендентів : 25 жовтня 2014 року з 10 до 12 год. за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34

третій етап: співбесіди з претендентами: 05 листопада 2014 року . за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34. Точний день та час співбесіди кожного претендента буде окремо повідомлено під час реєстрації для проходження письмового тестування.

 

 

      Більше :

      На Фейсбуці Одеського апеляційного господарського суду