flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо суддю Бойко Людмилу Іванівну з Днем Народження!

28 липня 2014, 12:13

 

Вітаємо суддю Бойко Людмилу Іванівну з Днем Народження!

 28 липня 2014 року у приміщенні Одеського апеляційного господарського суду відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди 65-річчя від дня народження судді Одеського апеляційного господарського суду Бойко Людмили Іванівни.

Відповідно до частини 2 статті 34 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», керуючись пунктом 2.1 Положення про відзнаки Вищого господарського суду України, враховуючи подання голови Одеського апеляційного господарського суду Морщагіной Н.С. про представлення до нагородження нагрудним знаком –Бойко Людмилу Іванівну за сумлінну працю, високий професіоналізм, значні особисті досягнення в галузі господарського судочинства, нагороджено нагрудним знаком «Почесний працівник господарського суду України»

Людмила Іванівна народилась 28 липня 1949 року в місті Золотоноша, Полтавської області. Громадянка України. у 1972 році закінчила Кишинівській державний університет ім.В.І.Леніна. Спеціальність за освітою-правознавство.

Свій трудовий шлях Людмила Іванівна розпочала в червні 1967 року з посади консультанта державної контори м. Бендери. На цій посаді працювала до вересня 1970 року.

В 1977 році Людмила Іванівна була обрана народним суддею Октябрьського районного народного суду (м. Кишинів) і працювала на цій посаді до 1990 року.

В квітні 1991 року була обрана суддею Київського районного суду м.Одеси, а з червня цього ж року по червень 2001 року працювала заступником Голови Київського районного суду м.Одеси.

В червні 2001 року вона була обрана суддею Київського районного суду м.Одеси безстроково.

В листопаді 2001 року Людмила Іванівна була обрана суддею Одеського апеляційного господарського суду(також безстроково).

Стаж роботи на посаді судді – 36 років 2 місяці.

Суддівський корпус та працівники апарату суду вітають з ювілеєм і щиро бажають Вам безперервного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів. Нехай запорукою щасливого життя завжди будуть міцне здоров'я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття!

Більше :

На фейсбуці Одеського апеляційного  господарського суду