flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча нарада!

22 липня 2014, 12:29

16 липня 2014 року Голова Одеського апеляційного господарського суду Морщагіна Наталія Станіславівна та заступник голови Одеського апеляційного господарського суду,суддя  Жеков Володимир Іванович  взяли участь у робочій нараді в господарському суді Херсонської області, та 22 липня у робочій нараді в господарському суді Миколаївської області відповідно. Під час нарад було обговорено результати апеляційного перегляду судових рішень господарських судів Херсонської області та Миколаївської обл., також було визначено проблемні питання судової практики та шляхи їх вирішення.

За результатами проведення узагальнення причин скасування судових рішень Господарського суду Херсонської та Миколаївської області, суддям з метою покращення показників роботи та запобігання в подальшому порушень норм матеріального та процесуального права, слід приділити увагу таким заходам:

1.                Проводити збори суддів,на яких заслуховують думку суддів, з підстав скасованих судових актів та обговорювати проблемні питання у застосуванні норм діючого законодавства.

2.                Запровадити практику організації аналізу скасованих судових актів з залученням суддів,які допускають найбільше помилок.

3.                Продовжувати вивчення судової практики Верховного Суду України та роз’яснень Вищого Господарського суду України.

 

 

 Більше:

На фейсбуці Одеського апеляційного господарського суду