flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 червня у Одеському апеляційному господарському суді відбулась авторська виставка фотохудожника Константина Гроздева – «Мотиви Одеси»

13 червня 2014, 16:20

За підтримки Голови ОАГС Наталії Морщагіної 13 червня у Одеському апеляційному господарському суді відбулась авторська виставка фотохудожника видатної майстерності  Константина Гроздева – «Мотиви Одеси» , яка пройшла в рамках проведення круглого столу на тему «Проблемні питання вирішення спорів, що виникають з перевезення вантажів залізницею».

Заслужений фотохудожник Міжнародної асоціації фотомистецтва EXCELLENCE  FIAP,  заслужений діяч творчого союзу "Фотомистецтво" м. Москва, член Національного союзу фотохудожників України,  член союзу фотохудожників СРСР зауважив, що: «  Основна тематика сьогоднішньої виставки «Мотиви Одеси»  - це усе те, що ми побачили пристойне і співзвучне в Одесі. Ми вже робили одну виставку "Море", присвячену пам'яті видатного художника Айвазовського. Так що для творчості існують невичерпні простори"

 

Константин Гроздев учасник і призер більш ніж 300 виставок художньої фотографії в країні і за кордоном. Фотографічні твори  експонувалися  в  Англії, США, Німеччині, Іспанії, Італії, Голландії, Франції,  Данії,  Росії,  Молдові,  Болгарії,  Україні,  Китаї,  Японії, Ірані і інших країнах  світу.
 
 
     Додаткова інформація : 
     www.facebook.com/Oda.arbitr