flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеським апеляційним господарським судом повернуто базу відпочинку у державну власність

10 серпня 2018, 11:56

Одеським апеляційним господарським судом встановлено факт порушення інтересів держави, який полягає у неправомірному вибутті нерухомого майна з володіння держави та відновлено суспільну потребу у відновленні законності та становища, яке існувало до порушення права державної власності.

Відповідне рішення прийнято Одеським апеляційним господарським судом, за результатами апеляційного перегляду рішення господарського суду Одеської області від 11.04.2018р. по справі №916/759/16, за позовом заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Малого підприємства та Приватного підприємства про витребування майна з чужого незаконного володіння за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Затоківської селищної ради та зустрічним позовом ПП до Прокуратури Одеської області та Фонду державного майна України про визнання права власності.

Рішення місцевого господарського суду по окресленій справі залишено без змін апеляційною інстанцією.

Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua) (#ОАГС_судова_практика).