flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОАГС ВІДКРИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ!

13 квітня 2018, 13:06

Сьогодні в суді відбувся День відкритих дверей!

На нього були запрошені студенти I-III курсу Юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія».

Основна мета цього заходу – наглядно показати дітям, що суд – це саме те місце, куди вони завжди можуть звернутися за захистом своїх прав, і навіть, у майбутньому, зв’язати свою професійну долю.

Для багатьох із запрошених – це перше подібне знайомство з судом, коли можна побачити роботу «зсередини», очима справжнього служителя Феміди! Студенти ознайомилися з роботою канцелярії, відвідали архів, зали судових засідань, та прийняли участь в імітованому судовому засіданні. 

Також, студенти покращили свої знання з історії судочинства, процесуального права та отримали багато цікавої та корисної інформації.

 

Крім того, студенти відвідали Центр судової комунікації Одеської області та кабінет медіації, які також розташовані в приміщенні суду.

Медіація, як відносно нова процедура, викликала у студентів значний інтерес та жваву дискусію про її актуальність та перспективність.

  

  

  

Колектив та керівництво суду впевнені, що проведення подібних заходів для студентів сприяє набуттю більш чіткого розуміння про роботу судів, а також допоможе їм визначитись із майбутньою професією!