flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Наталія Богацька прийняла участь в засідання Керівного комітету українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи

16 березня 2018, 16:07

Сьогодні, 16 березня 2018 року, Наталія Богацька – голова Одеського апеляційного господарського суду прийняла участь в засіданні Керівного комітету українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.
Захід організовано Національним суддівським інститутом Канади у співпраці з Офісом уповноваженого з питань федеральних суддів Канади.

В засіданні прийняли участь голова Вищої Ради правосуддя Ігор Бенедисюк, голова Ради суддів України Олег Ткачук, голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, суддя Великої палати Верховного суду, суддя Касаційного господарського суду Лариса Рогач та ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук
Вітальними словами засідання розпочала Бронуін Круден, заступниця директора з питань співпраці, Посольство Канади в Україні, яка ознайомила учасників з метою і цілями засідання.

Нагадаємо, що в Україні Проект підтримки судової реформи реалізується на центральному рівні та в чотирьох пілотних областях: Одеській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Запорізькій.
Під час заходу учасники аналізували стан реалізації проекту: обговорювали досягнення і виклики першого року.

  
Голова Апеляційного суду Хмельницької області Анатолій Марцинкевич, голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк та голова Апеляційного суду Запорізької області Валерій Бєлка презентували короткі доповіді про результати роботи в рамках Проекту.

  
Судді розглянули питання щодо визначення ступені чіткості, прозорості та легкодоступності комунікації, та підрахували кількість потенційних відвідувачів судів, які були охоплені заходами, спрямованими на покращення комунікації між судами та громадськістю, що були розроблені і впроваджені центральними судовими установами у пілотних регіонах.
Діалог між українськими і канадськими колегами виявився жвавим та конструктивним, наповненим важливими ідеями та планами з покращення роботи не лише пілотних судів, а і судової системи в цілому.

Дякуємо за фото Прес-центру судової влади при Вищої раді правосуддя.