flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В стінах Одеського апеляційного господарського суду відбувається засідання робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб з інвалідністю

30 серпня 2017, 12:15

Наразі в стінах Одеського апеляційного господарського суду відбувається засідання робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

До обговорення заплановано ряд важливих питань, пов’язаних з доступністю до судових установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення, реалізацією пілотного проекту «Навігація суддів».

Активну участь у засіданні робочої групи прийняв заступник голови Ради суддів України Богдан Моніч.

Під час засідання із презентаціями щодо доступності до судової установи осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення виступили представники Шевченківський районний суд міста Києва, Апеляційний суд міста Києва та Київський апеляційний господарський суд.

До засідання за допомогою відеоконференцзв'язку з метою обміну досвідом щодо доступності судових установ долучився також Апеляційний суд Київської області.

А вже завтра, 31 серпня, за результатами виїзного засідання робочої групи, на базі Одеського апеляційного господарського суду буде проведено семінар «Інклюзивний суд: основні поняття і шляхи розвитку» для суддів та працівників судів.