flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Прес-анонс

28 лютого 2018, 15:18

1 березня 2018 року о 11:00 годині Одеським апеляційним господарським судом розглядатиметься апеляційна скарга третьої особи на стороні відповідача Лавриновича М.О., подана на рішення Господарського суду Одеської області у справі №5017/637/2012, що становить значний суспільний інтерес.

Апеляційна скарга подана третьою особою на стороні відповідача Лавриновичем М.О. до Приморської районної адміністрації Одеської міської ради; Комунального підприємства “Бюро технічної інвентаризації” Одеської міської ради; Товариства з обмеженою відповідальністю “Прогрес-строй ЛТД”; Виконавчого комітету Одеської міської ради; Одеської міської ради на рішення Господарського суду Одеської області від 13.12.2016р., яким у задоволенні позову ТОВ “Атланта інвест енд девелопмент” було відмовлено.

Позовні вимоги третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору ТОВ “Полакс” про визнання недійсним розпорядження, визнання недійсним свідоцтва про право власності на нежитлові приміщення, зобов’язання внести запис у реєстр прав власності на нерухоме майно задоволено повністю.