flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відкриють Кабінет медіації

16 лютого 2018, 15:58

20 лютого 2018 року в адміністративній будівлі Одеського апеляційного господарського суду та Господарського суду Одеської області відбудеться урочисте відкриття кабінету медіації.

Початок заходу об 11:00 годині,  за адресою: місто Одеса, проспект Шевченка, 29, конференц-зал.

Діяльність кабінету медіації направлена на сприяння покращенню інформування громадян та правників щодо можливості альтернативного позасудового врегулювання спорів та мирного їх вирішення за допомогою медіації, отримавши таку послугу у кабінеті безоплатно.

Кабінет медіації працюватиме з лютого по вересень 2018 року в рамках грантового проекту «Підвищення поінформованості суддів та адвокатів щодо медіації та обізнаності громадян про медіацію для покращення доступу до правосуддя та підвищення ефективності судової влади». Проект реалізується Українською академією медіації за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

В кабінеті медіації відвідувачі суду зможуть безкоштовно:

 - отримати інформацію про процедуру медіації;

- отримати консультацію щодо можливості вирішення наявного у них спору за допомогою медіації;

- взяти участь у процедурі медіації.

Для акредитації представників ЗМІ просимо зателефонувати за номером (0482) 301-436 або +380631097504 (Олена Єрхан).

У разі виникнення додаткових питань чи пропозицій, звертатись до керівника проекту Луїзи Романадзе за тел.+380679393585

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу 55 років. Починаючи з 1992 року, внесок USAID до справи економічного та соціального розвитку України складає близько 2 млрд. доларів США. В Україні допомога USAID надається у таких сферах, як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. Додаткові відомості про програми USAID можна отримати у Відділі інформації та зв’язків з громадськістю USAID за телефоном +38 (044) 521-5741, на Інтернет-сторінці http://ukraine.usaid.gov або у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/USAIDUkraine.
Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» реалізується з жовтня 2016 року і ґрунтує свою діяльність на здобутках попередніх проектів USAID «Україна: верховенство права» та «Справедливе правосуддя». Мета програми - надання підтримки судовій владі, Уряду, Парламенту, адвокатській спільноті, правничим школам, громадянському суспільству, ЗМІ та громадянам у створенні умов для функціонування незалежної, підзвітної, прозорої та ефективної системи правосуддя, яка забезпечує верховенство права, та у боротьбі з корупцією. Детальнішу інформацію про програму можна отримати за телефоном +38 (044) 581-3303.