flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд і медіація: додаткове навантаження, чи нові перспективи?

06 липня 2017, 09:35

7 липня 2017 року в Одеському апеляційному господарському суді відбудеться Інформаційно-практичний семінар "Суд і медіація: додаткове навантаження, чи нові перспективи?"

У світлі нової концепції запровадження в проектах нових процесуальних кодексів усіх юрисдикцій інституту врегулювання спору за участю судді та процедури медіації, судді та працівники сторін будуть долучені до участі у даному процесі, а тому виникла нагальна потреба щодо проведення аналізу суті такої процедури та медіації в цілому.
Інформаційно-практичний семінар буде проведено Одеським апеляційним господарським судом спільно з Украинською академією медиації.

Захід організовано за підтримки Громадської спілки «Мережа правового розвитку», Громадської організації «Національна асоціація медіаторів України», Ради Одеської обласної групи медіації, Українського Центру Медіації.

Метою заходу є обговорення дискусійних питань впровадження та розвитку альтернативних засобів врегулювання спорів в контексті запровадження Законопроектом №6232 нової процесуальної процедури врегулювання спору.

Під час підготовки проведення інформаційно-практичного семінару були використані матеріали Навчальної поїздки «Альтернативне вирішення спорів та суди в США» за програмою USAID з реформування сектору юстиції «Нове правосуддя».


Місце проведення: конференц-зал Одеського апеляційного господарського суду,
пр-т. Шевченка, 29.
Початок реєстрації: 10:00
Початок заходу: 10:30.
Завершення заходу: 15:00

Будемо раді бачити усіх зацікавлених у впровадженні в Україні альтернативних способів вирішення спорів на даному Заході!
Своє рішення про участь прохання підтвердити он-лайн за посиланням , або надіслати лист на адресу електронної пошти суду inbox@oda.arbitr.gov.ua із зазначенням кандидатур учасників заходу.


Ознайомтеся, будь-ласка, з програмою заходу: