flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо розгляду ОАГС звернень і запитів на інформацію за перше півріччя 2017 року

08 серпня 2017, 14:34

Організація роботи з напрямку забезпечення виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» перебуває на постійному контролі керівництвом суду.     

Відмови в задоволенні запиту на отримання публічної інформації згідно ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом I півріччя 2017 року відсутні.

За 2017 рік до Одеського апеляційного господарського суду надійшло 12 звернень на отримання публічної інформації (у більшості випадків зверталися з проханням надати інформацію відносно кількості працівників Одеського апеляційного господарського суду, розміру середньої заробітної плати працівників апарату та суддів, відомостей зазначених у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та налаштування системи автоматизованого розподілу судових справ).

На всі звернення, що надійшли до суду, надано відповіді, згідно норм Законів України "Про доступ до публічної інформації", "Про інформацію", "Про захист персональних даних", "Про звернення громадян", "Про доступ до судових рішень" та інших нормативно-правових актів.