flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування щодо якості роботи Одеського апеляційного господарського суду

30 грудня 2015, 10:50

 Опитування було проведено громадською організацією БФ «Творчий центр ТЦК» за сприяння Проекту USAID «Справедливе правосуддя» на основі методології карток громадського звітування у квітні – травні 2015 р.

Більшість опитуваних (85,7%) в цілому оцінили якість роботи Одеського апеляційного господарського суду на «добре» або «відмінно», 5,7% опитаних – на «погано» і 1,4% - на «дуже погано». За 5-бальною шкалою середня оцінка якості роботи суду становить 4,3 бали.

Якість роботи Одеського апеляційного господарського суду за основними вимірами.

Виміри якості

Одеський апеляційний господарський суд

Доступність суду         

4,0

Зручність та комфортність

4,5

Повнота та ясність інформації

4,1

Сприяння роботи працівників апарату

4,3

Дотримання термінів судового розгляду

4,1

Сприяння роботи суддів

4,2

 

В Одеському апеляційному господарському суді найкраще забезпечуються показники зручності та комфортності (особливо відвідувачі задоволені чистотою та прибраністю приміщень). Також до позитивів можна віднести те, що відвідувачі високо оцінюють сприйняття роботи працівників апарату суду.

Серед зауважень та пропозицій щодо покращення роботи Одеського апеляційного господарського суду відвідувачі вказали на такі: облаштування третього, четвертого та п’ятого поверхів достатньою кількістю столів для роботи відвідувачів з матеріалами та документами, працівникам апарату суду виявляти більшу повагу у спілкуванні з відвідувачами суду, забезпечити більш ретельно чистоту та прибирання туалетних кімнат.

За результатами опитування,  громадською організацією БФ «Творчий центр ТЦК» було складено аналітичний звіт та розроблено рекомендації щодо покращення роботи Одеського апеляційного господарського суду.