flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Євпаторійський завод класичних вин», яке зареєстровано за адресою: Автономна Республіка Крим, м. Євпаторія, вул. Виноградна, 11!

18 липня 2018, 16:30

Ухвалою Одеського апеляційного господарського суду від 18.07.2018р. колегією суддів у складі головуючого судді Величко, суддів: Бєляновського В.В., Будішевської Л.О. у справі № 916/3431/14 апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Євпаторійський завод класичних вин»  на рішення Господарського суду Одеської області від 15.05.2018р. залишено без руху. Встановлено Товариству з обмеженою відповідальністю «Євпаторійський завод класичних вин» строк для усунення недоліків, встановлених при поданні апеляційної скарги, протягом 10 днів з дня вручення ухвали про залишення апеляційної скарги без руху. Роз’яснено Товариству з обмеженою відповідальністю «Євпаторійський завод класичних вин», що при невиконанні вимог даної ухвали, апеляційна скарга вважається неподаною та повертається апелянту.

Відповідачем по справі та позивачем за зустрічним позовом є Товариство з обмеженою відповідальністю «Євпаторійський завод класичних вин», яке зареєстровано за адресою: Автономна Республіка Крим, м. Євпаторія, вул. Виноградна, 11.

У зв’язку з припиненням УДППЗ «Укрпошта» приймання поштових відправлень до Автономної республіки Крим розміщуємо на веб-сайті суду інформацію щодо залишення апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Євпаторійський завод класичних вин» без руху.