flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ Фірми «Реал Естейт» та ТОВ Фірма «Консоль ЛТД», які зареєстровані за адресою: АРК, м.Сімферополь, вул.Бородіна, 16!

02 липня 2018, 16:33

Ухвалою Одеського апеляційного господарського суду від 02.07.2018р. прийнято справу №911/1201/16 за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства «Банк «Київська Русь» в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Банк «Київська Русь» на ухвалу господарського суду Одеської області від 15.08.2017р. до провадження колегією суддів у складі головуючого судді Величко Т.А., суддів: Бєляновського В.В., Разюк  Г.П.,  Клопотання Публічного акціонерного товариства «Банк «Київська Русь» в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Банк «Київська Русь» про проведення судового засідання у режимі відеоконференції задоволено. Доручено Подільському районному суду м. Києва (вул. Хорива, 21, м. Київ, 04071) забезпечити проведення судового засідання по справі № 911/1201/16, розгляд якої призначено на 24.07.2018р. об 12:00 год., в режимі відеоконференції в приміщенні Подільського районного суду м. Києва за участю представника Публічного акціонерного товариства «Банк «Київська Русь» в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Банк «Київська Русь». Для інших представників сторін засідання відбудеться в приміщенні Одеського апеляційного господарського суду за адресою: м. Одеса, пр. Шевченка, 29, в залі судових засідань №19, тел. 301-420.

Відповідачем по справі є Товариство з обмеженою відповідальністю Фірми «Реал Естейт» та третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача є Товариство з обмеженою відповідальністю Фірма «Консоль ЛТД», які зареєстровані за адресою: Автономна Республіка Крим, м.Сімферополь, вул.Бородіна, 16.

У зв’язку з припиненням УДППЗ «Укрпошта» приймання поштових відправлень до Автономної республіки Крим прошу розміщуємо на веб-сайті суду інформацію щодо вищезазначеного.