flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Техпром”

15 листопада 2017, 17:17

            До Одеського апеляційного господарського суду надійшла апеляційна скарга  Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку “УКРГАЗБАНК” на ухвалу Господарського суду Миколаївської області від 19.10.2017 №915/1074/17 про повернення позовної заяви Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку “УКРГАЗБАНК” до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю фірми “Дельта Буг”, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Техпром”, про звернення стягнення на предмет іпотеки.

            Ухвалою Одеського апеляційного господарського суду від 13.11.2017 вказану апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку “УКРГАЗБАНК” та додані до неї матеріали повернуто скаржнику на підставі п. 3 ч. 1 ст. 97 ГПК України.

             Між тим, юридичною адресою третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю “Техпром” є: Донецька область, Амвросіївський район, смт. Новоамвросіївське, вул. 12-го Грудня, 16.