flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному господарському суді відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів

20 жовтня 2017, 15:35

                                  

20 жовтня 2017 року в Одеському апеляційному господарському суді відбувся семінар з підвищення кваліфікації адвокатів з актуальних питань господарського права і процесу.
Захід був спільно організований Одеським апеляційним господарським судом та Комітетом господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області.

                                     

З вітальними словами до присутніх звернулись: суддя-спікер, заступник голови Одеського апеляційного господарського суду Галина Діброва; суддя Одеського апеляційного господарського суду, секретар другої судової палати суду Тетяна Гладишева, а також адвокат, заступник голови Ради адвокатів Одеської області Андрій Костін.

   

Доповідачами заходу були суддя Одеського апеляційного господарського суду Світлана Таран, яка розкривала тему «Аналіз судової практики з розгляду спорів, що виникають із корпоративних відносин», а також суддя Одеського апеляційного господарського суду, секретар другої судової палати суду Тетяна Гладишева з темою «Аналіз судової практики з розгляду спорів, що виникають із договорів аренди державного та комунального майна».

  

Приємно, що заходи по підвищенню кваліфікації на базі Одеського апеляційного господарського суду користуються високою популярністю серед адвокатської спільноти. Це говорить про те, що ті знання та досвід, якими наші судді діляться з адвокатами, є корисним і цінним у їх професійній діяльності.
Обрані теми були заявлені як одні з найактуальніших, і саме в рамках цих тем у адвокатів виникає багато питань. 

 

Після прослуховування доповідей, учасники активно ставили запитання спікерам, що перетворило семінар у жваву професійну дискусію. Учасники заходу висловили слова подяки організаторам за можливість не лише дізнатися щось нове, а й поділитися власним досвідом, почути думки колег та обговорити ті питання та проблеми, які їх цікавили.