flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному господарському суді обговорили актуальні питання охорони праці

18 червня 2017, 14:40

  Сьогодні в конференц-залі суду пройшов учбовий семінар для керівників структурних підрозділів господарських судів Одеської, Миколаївської та Херсонської області. Учасники заходу в режимі відеоконференції обговорили актуальні питання охорони праці, а також алгоритм дій та порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

     
  Захід проводиться за ініціативою керівництва Одеського апеляційного господарського суду при залученні представників від Головного управління Держпраці в Одеській області, а саме: заступник начальника управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці в Одеській області Віталій Бабій та головний державний інспектор відділу Світлана Карманова.

     
  Ми завжди піклуємось про наших співробітників та раді професійній співпраці з іншими органами державної влади задля гарантування сприятливого морального клімату в трудовому колективі, навченості персоналу та додержання норм з питань охорони праці, високого рівня промислової безпеки.